• Kada mogu očekivati proizvode koje sam poručio/la?

Sve porudžbine se šalju metodom “ DANAS ZA SUTRA“( isporuka u roku 24h). To znači da porudžbine pristigle do 13 h se šalju isti dan a one posle tog vremena sutra. Izuzetak je kada trenutno robe nema na lageru. U tom slučaju bićete obavešteni i dogovorićemo novi termin za isporuku.

  • Kada stižu pošiljke u manja mesta koja nemaju poštu?

Za manja mesta je obično da je isporuka pošte jednom nedeljno. To zavisi od momenta porudžbine i slanja. Na primer, ako ste poručili u utorak i ona je isti dan poslata, a pošta dolazi do vas samo ponedeljkom, tada se toliko čeka. Primer važi za slanje putem POSTEXPRESS-a. U slučajevima kada se pošta šalje drugim kurirskim službama taj rok je manji (čeka se oko 2 dana).

  • U koje vreme mi stiže paket?

Za primanje paketa putem  kurirske službe paketi se isporučuju od 08-17h,tačnije informacije za isporuku paketa se mogu dobiti preko call centara kurirskih službi.

  • Da li paket mogu primiti na radnom mestu?

Naravno, to je preporuka za sve koji rade a dali su kućnu adresu za prijem pošeiljke na kojoj u navedenim periodima nema nikog da ga primi.

  • Nisam bio/la na adresi kada su hteli da mi uruči paket, gde preuzeti?

Za pakete na adresi(poštanskom sandučetu) će vam biti ostavljen  izveštaj o pokušaju  uručivanja ili ce Vas kurir kontaktirati telefonom o dogovoru druge isporuke.

NAPOMENA: paket može podići isključivo osoba koja je navedena kao primaoc uz ličnu kartu. Paket ne može podići: mama, tata, sestra,brat, muž žena…itd.
Kurirske službe imaju obavezu da 2 puta pokušaju da vam uruče paket i to u 2 dana , ali na žalost mnogi ni ne idu na adresu pre nego li vas pozovu i ako se ne javite oni to podrazumevaju da su pokušali da vam uruče.

  • Niko me nije kontaktirao i nisam primio/la paket.

Ima retkih slučajeva da paket zaluta, ode greškom u drugo mesto, ali se ona vremenom ispravi i paket stigne na adrsu sa zakašnjenjem. Postoji mogućnost i grešaka prilikom unosa podataka za isporuku koje mogu biti od strane poručioca ili pošiljaoca.

  • Koji su troškovi ako se paket vrati pošiljaocu i ja želim da mi ga opet pošaljete?

U tim slučajevima pošiljalac „mi“ na ukupnu sumu dodajemo troškove koje smo platili prilikom povrata paketa. Kupac u paketui dobija taj papir kao dokaz.

  • Da li mogu proizvode lično preuzeti kod vas?

Nas maloprodajni objekat mozete posetiti radnim danima kao i subotom,a naravno robu mozete poruciti i putem interneta.

Za sve ostale informacije o uslovima kupovine, troškovi slanja, isporuke, načinu plaćanja, reklamaciji i povratu možete se informisati na stranici Uslovi kupovine.