O nama

Poljoseme d.o.o. O nama

„POLJOSEME“ je preduzece u Srbiji, osnovano 1992. god. u Beogradu. Osnovna delatnost je trgovina na malo i veliko sredstvima za zaštitu bilja. Pored toga, mi smo trgovina semenske robe, stočne hrane, đubriva, folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa, hranom i opremom za kucne ljubimce, programa za domaćinstva, boja i lakova, elektro i vodovodnim materijalom, srafovskom robom…

Hrabre ideje, veštine i ogroman trud uložen u prilagođavanje stalnim zahtevima tržišta rezultovali su velikim brojem promena u poslovanju, proizvodima i uslugama. Zato danas, dve decenije kasnije naš tim uspesno posluje.

O nama govore naše vrednosti

Kvalitet, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u razvoj resursa i kapaciteta postali su imperativ našeg poslovanja. Te vrednosti od samog početka do danas određuju način na koji radimo, kvalitet koji nudimo i nenadmašan tretman koji dobijate kao kupac, partner ili zaposleni.

Već smo 25 godina sa Vama. Imamo preko 5000 artikala na lageru. Naše usluge odlikuju garantovani kvalitet prodajnih artikala i pristupačne cene.

Naša misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga, uz stručnu podršku zaposlenih, stvoriti najbolje uslove za potrošače. Ostvarenju naše misije posvećeni su svi zaposleni koji dele korporativne vrednosti, poslovno okruženje i poverenje.

Vizija

Negujući partnerske odnose i brigu o kupcima, postati sinonim za kompaniju koja konstantno unapređuje svoje poslovanje, kreira i predviđa navike i trendove kupaca i stvara novu vrednost za kupca.

Ostale važne napomene o nama

Naši Opšti uslovi kupovine i prodaje detaljno definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata (reklamacije) ponuđene robe. Putem internet prodavnice www.Poljoseme.com našim kupcima omogućena je kupovina svih proizvoda koji se nalaze na našoj web stranici „Prodavnica“.

Cene su sa PDV-om, a valuta je srpski dinar (rsd). Cene koje su istaknute na stranici naše internet prodavnice važe za kupovinu preko našeg sajta, isto kao i za ličnu kupovinu u našoj lokalnoj radnji (prodavnici).

POLJOSEME u brojevima

0
zaposlenih
0
artikala
0
dobavljača
10099